Våra behandlingar

Behandlingar

Det finns olika behandlingar av barnlöshet. Vilken som blir aktuell är individuellt och avgörs av orsaken (om sådan kunnat påvisas) och andra faktorer som t ex kvinnans ålder. Om ni söker hjälp hos oss kommer behandlande läkare diskutera med er vilken sorts behandling som är lämpligast i ert fall. Via länkarna på den här sidan kan ni läsa mer om olika behandlingsformer.

Tillsammans med antalet behandlingar som genomförs hos oss varje år gör det Carl von Linnékliniken till en av de största IVF-klinikerna i Norden

Utredning

En barnlöshetsutredning skall gå snabbt. Varje steg i utredningen skall vara individuellt anpassad och klart motiverat. En undersökning eller ett blodprov som inte ändrar något på hur man sedan går vidare är onödig och tar extra tid.

Läs mer om utredning

Planerar du att bli gravid?

Så du har beslutat att bli gravid! Grattis! Vi som arbetar på Carl von Linnékliniken får vi ofta frågor från par som försöker bli gravida. De allra flesta är framgångsrika på egen hand utan vår hjälp. På internet finns en hel del information och råd som inte är vetenskapligt underbyggda. Vid Carl von Linnékliniken är en av hörnstenarna att råd och rådgivning ska vara baserad på forskning eller beprövad klinisk erfarenhet. Nedan har vi sammanställt lite information som kan vara till hjälp för er som försöker bli gravida.

Läs mer


Här kan du hämta steg-för-steginformation om din behandling