IVF-behandling för hela Sverige

IVF-behandling för er boende i Uppsala och andra län i landet

Bor ni i Uppsala, Stockholm eller någon annanstans i landet?

Stockholms bästa IVF-klinik ligger i Uppsala!

Våra resultat ligger i Sverigetopp enligt officiell statistik. Se Q-IVF! Du kan också läsa mer under resultat. Vi välkomnar alla par för utredning och behandling med ägglossningsstimulering, insemination och IVF. Carl von Linnékliniken gör ofta utredningar av par från Uppsala och Stockholm men även av par från andra mer avlägsna orter i Sverige.

Det behövs ingen remiss utan det går bra att vända sig direkt till oss.

Här hittar ni vägbeskrivning och telefonnummer och e-postadress till oss.

Om ni redan har utretts

Carl von Linnékliniken har hjälpt och hjälper par från Stockholm och andra orter med en stor mängd IVF-behandlingar. Efter 180831 har vi dock inget landstingsavtal som gör att vi kan erbjuda nya par landstingsfinansierad IVF.

Det går bra att komma direkt till oss. Vi har i regel kort väntetid och en behandling kan planeras direkt. En behandling kan ofta preliminärbokas över telefon redan då ni hör av er. Samtidigt bokas ett besök för att gå igenom hur behandlingen går till och för att diskutera vilken chans det finns för graviditet och barn.

Kostnader? Se under priser.

Läs mer om IVF-behandling här. En behandling kan också planeras via någon av våra samarbetsdoktorer. Klicka här så ser du vilka vi har ett etablerat samarbete med.

Väntar ni på utredning?

Många par från Stockholm med omnejd, även de som bor längre bort än så,  väljer att göra både sin utredning och behandling på Carl von Linnékliniken. Det behövs ingen remiss för att göra en utredning hos oss, oavsett var du bor.

Många gånger kan en utredning klaras på ett eller två besök. Ett spermaprov kan med fördel lämnas in strax före eller i samband med första besöket. Spermaprov analyseras direkt och svar kan ges samma dag. Läs mer under utredning.
En insemination eller IVF-behandling kan ofta planeras direkt. Vi har kort väntetid tills man kan börja behandlingen.